Typing text B
Slušajte nas 
NA  88.9  MHz FM  Stereo
NA  97.7  MHz FM  Stereo
put em  li ve  stre am-a

Deset godina - sa Vama!


 

Radio Skay 10 godina

 

Pre deset godina grupa entuzijasta, ambicioznih i kreativnih ljudi, pustila je signal Radija SKAY u etar. I misija je pocela. Stvorili smo 24-casovni program, koji emitujemo na internetu posredstvom stream (strima). Problemi i prepreke na ovom putu dugom nas nisu zaobilazili, naprotiv! Borili smo se lavovski,fer i korektno,novim idejama,kreativnošcu,ne gubeci iz vida da smo tu zbog slušalaca i u njihovoj službi. I svakako se sve to u proteklih deset godina jako isplatilo, jer smo zauzeli jedno od vodecih mesta u radio-difuziji. Slušaoci su bili i ostali naš oslonac,vetar u ledja. Bili smo i ostali, otvoreni za saradnju sa svima. Ova prva decenija naseg rada nam je zlata vredno iskustvo.

25. maja 2012. godine, zacrtali smo cilj i krenuli ka njemu. Davali ste nam punu podršku. Rasli smo i sazrevali zajedno. Vi ste naš glas razuma i decenija provedena sa vama je bila pravo uživanje za nas.

Godine ispred nas bice nam izazov. Obecavamo, bicemo i dalje prijatelj na koga možete da racunate 24 sata. Hvala Vam na dosadašnjem poverenju, koje smo nadam se opravdali. Mi nastavljamo našom trasom, idemo u nove radne pobede, baš kao i do sada. Vaš Radio SKAY.
 

(R)ekli smo sebi:

(A)vanturisti jesmo

(D)obru volju imamo

(I) krenuili smo

(O)dlucni da istrajemo

 

(S)vesni da nece biti lako

(K)reirali smo 24-ocasovni program

(A) vi ste nas podržali

(Y)edno veliko hvala svima!